“Wij bieden een one-stop oplossing voor al uw benodigdheden op het gebied van groothandel-luxemerken, door middel van concurrerende prijzen en vakmanschap, waarbij iedere klant zijn waarde krijgt, en de focus op het bouwen van een duurzame relatie ligt.”

 

Welkom bij Luxurybrandproducts- Uw One Stop Solution voor al uw benodigdheden op het gebied van Groothandelmerken.

 

We zijn een internationale distributiegroep met vestiging in Hong Kong en beschikken over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van de groothandelverkoop van premium merkproducten, zoals parfums, huidverzorging-, cosmetica- en haarproducten, horloges, Lifestyle- en modeaccessoires, likeurs en dranken en FMCG-producten.

 

Wij zijn wereldwijde marktleider in alle productcategorieёn waarin wij handelen. Wij werken met voorraden en met geprogrammeerde forward orders ter voorziening van ons grote klantenbereik. Het profiel van onze klanten beslaat grote & kleine groot- & kleinhandelaars verspreid over ontwikkelde landen & landen in ontwikkeling. Wij kunnen op maat gemaakt service leveren voor de gevarieerde individuele behoefte van de klant.

 

Ons professioneel & gekwalificeerd team is gewijd aan het leveren van de hoogste klantentevredenheid, waarbij de beste en directe service wordt verzekerd.