“Mi vagyunk az egylépéses megoldás minden nagykereskedelmi luxusmárkás igényére, ha versenyképes árat és professzionális szolgáltatást akar, mivel minden vevőnket értékesnek tartjuk és célunk a hosszú távú kapcsolat kiépítése.”

 

Üdvözöljük a Luxurybrandproducts honlapon, ami az egylépéses megoldása minden márkás nagykereskedelmi igényére.

 

Egy nemzetközi elosztási csoport vagyunk, székhelyünk Hong Kongban található. Több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk a prémium márkás termékek nagykereskedelmében, mint a parfümök, bőrápolás, kozmetikumok és hajápolás, órák, életstílus és divatkiegészítők, szeszesitalok és fogyasztási cikkek.

 

Mi vagyunk a globális piacvezetők az összes termékmárkában, amivel foglalkozunk. Készletezéssel és programozott előrerendeléssel dolgozunk, hogy kielégítsük vevőink széles körű igényeit. Az ügyfélprofilunk tartalmaz kis- és nagykereskededőket és viszoneladókat a fejlett és fejlődő országokból. Személyre szabott szolgáltatásokat tudunk nyújtani, amelyek kielégítik minden vevő széles körű igényeit.

 

A professzionális és szakképzett csapatunk elkötelezett abban, hogy a legmagasabb szintű ügyfélelégedettséget biztosítsa az azonnali és legjobb szolgáltatáson keresztül.